Какви жени предпочитат мъжете - гримирани или не? 13.06 | 11:45

Дамите може би напразно отделят толкова време за своя грим

От iNews.bg

Новата мания сред известнтие дами е да качват свои снимки без грим. Хаштагът #nomakeupselfie, без изобщо да преувеличаваме, направо завладя интернет пространството! От британската певица Джеси Джей до Риана и Бионсе - качването на снимки с естествена визия е тотален хит.

Интернет манията "влезе под кожата” и на обикновените хора. Вероятно много от вашите близки и приятелки също се причисляват към онези, които предпочитат неподправения външен вид. 

Но дали мъжете предпочитат естествения външен вид, или липсата на грим по-скоро ги отблъсква?

Съвременните жени непрекъснато полагат грижи за външния си вид, тъй като са притиснати от очакванията на обществото. С толкова много лъскави реклами и тунинговани мадами няма как да се избегне налагането на ужасни стереотипи.

Но как една нормална жена би могла да изглежда добре без грим? Ясно е, че звездите всъщност залагат на хитра техника - използват трика "грим без грим". На всички тези селфита те всъщност имат козметика по лицето си, но визията им си остава натурална. 

Читателки на Daily Mail, които се интересуват от усвояването на техниката за постигане на естетсвен външен вид, се подлагат на специални опити. Целта им е да установят коя от двете визии е предпочитана не само от мъжете, а и от самите тях. Затова те изпробват и двете визии: естествена (make under) и гримирана (make over).

Резултатите са наистина неочаквани! Разберете наистина ли мъжете предпочитат жени без грим в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени