Какви сте според това, което пиете 30.04 | 12:29

Дали можете да разгадаете нечия същност по напитката?

От Микаела Мохарамян

След като дъгата над веждите или разстоянието между пръстите не е достатъчно да разкрие напълно личността ви, психолозите най-после разкриват, че питието, което държите в ръка е огледало на характера ви.

Сега имате възможността да се разгадаете сами.

Мартини

Искате да бъдете Джеймс Бонд, нали? Освен ако наистина не носите костюм на Том Форд, Омега Сеамастер на китката, и карате Астън Мартин, мартини в ръката може да означава само едно - отчаян зов за внимание.

Манхатън

Изобщо не се заблуждавайте по цвета, че Манхатън е дори подобен на Космополитън. Не оставяйте черешката да ви заблуди, че това е лека дамска напитка.

Така и този, който пие Манхатън е доста устойчив отвътре, но отвън заблуждава... като черешка.

Коктейл "Лонг Айлънд”

Джин, ром, водка, текила... коктейлът "Лонг Айлънд” е доста добре зареден! Стана изключително популярен покрай сериала "Сексът и градът” . Той е за еманципираните дами, които държат на алкохол... както се справят с всичко друго в живота.

Ром и кола

Парите не стигат за истински алкохол, но все още искате да се напиете здраво, а? Ромът и колата идват на помощ. Евтино и много ефективно, когато тепърва започва нощта, пресушили сте барчето на родителите си и... о, извинете, вие сте на 19, нали?

Мохито

С мохито в ръка си представяте как сте на някой екзотичен плаж - онзи, за който винаги сте си мечтали. Да, обаче сте ги виждали само по Discovery. Продължавайте да фантазирате с тази напитка, може и да се сбъдне... след петата чаша.

Текила

Тежка раздяла? Зъл шеф? Мащехата ще ви посети този уикенд? Каквото и да ви мъчи, можете да го удавите с тези малки подли дяволчета - те ще ви отведат далеч от проблемите.  При всичко положения, текилата е за хора с доста проблеми. Така де, да ги избави.

Бира

Ако сте мъж, който пие бира, вие сте Хоумър Симпсън. Ако сте момиче? И пиете бира? Вие не сте чак толкова стара, ще успеете да впечатлите мъжът и без да пиете тази напитка, предизвикваща оригване и подуване на стомаха.

Вино

Барманът трябва да изкачи стълбата на самодоволството ви, за да подаде тази напитка. От вас се носи силен "аромат” на алкохол, държите чашата в ръка и иронично поглеждате пиленцата, които пият Космополитън. Притежавате подвързани с кожа екземпляри на "Одисея" и "Илиада", които някой ден реално е възможно да започнете да четете. Да, наистина да четете. И, да, вие определено сте момиче.  

Джин с тоник

Добрите стари Д и Т! Е, в Англия може да бъдете обявен за скучен, но на повечето места тази напитка е направо животоспасяваща. Особено в горещи дни! Тук говорим за хора, които не се интересуват кой какво мисли, а просто се наслаждават на момента.

Чист скоч

Издава класа, изтънченост, стил. Това автоматично ви квалифицира към групата на средната възраст, които имат вече изградени традиции. Вероятно имате проблем с харченето на милионите си, но не се безпокойте, всичкият скоч може да е ваш!


Източник: http://www.buzzle.com




Водещи

Най-четени