Какво НАИСТИНА искат мъжете в секса? 19.08 | 17:20

Мили, дами, записвайте си!

От Пламена Вълчева

Мъжете не са особено приказливи що се отнася до свободно изразяване на сексуалните си желания с половинката. На жените често им е доста трудно да ги разгадаят, но когато стане дума за разбиране и мъжете могат да споделят, че с жените е трудно да се излезе на глава. 

И все пак секс експерти споделят 5 основни неща, които мъжете НАИСТИНА искат в любовното ложе по отношение на секса., пише Daily Star. 

Мили, дами, записвайте си! 

1. Бъдете сигурни какво искате и споделете с партньора си

Не се страхувайте да говорите за вашите желания и предпочитания. Казвайте, ако искате да опитате нещо ново в секса или в любовната игра. Не забравяйте да се доверявате. 

2. Позволете на мъжа до вас да ви се наслаждава. 

Очевидно е, че щом човекът е с вас, обича и иска да се наслаждава на тялото ви. Защо да не го зарадвате с малко шоу? Стриптийз или еротично бельо, което позволява на въображението му да се вихри, винаги ще изиграят положителна роля. 

3. Бъдете палави 

Може и да сте добро момиче по душа, но позволете на дивата ви страна да надвие скромността ви под чаршафите. Покажете му, че можете да бъдете палави и да се наслаждавате на тези моменти.

4. Изненадайте го 

Дръжте сексуалният ви живот винаги да бъде вълнуващ. Изненадвайте партньора си винаги, когато можете, за да го вкарате в настроение. Трима на пет мъже искат сексуалния им живот да бъде по-забавен и креативен. 

5. Правете жестове

Жестовете не са само за жените. Знаем, че дамите обичат да бъдат ухажвани. Показвайте обаче по-често с малки изненади, че мислите за половинките си. Мъжете също толкова се радват на малките неща.  

Водещи

Най-четени