Какво всяка жена трябва да е направила в леглото, преди да стане на 30 18.01 | 08:34

Няколко техники, които ще ви бъдат полезни до живот

От Мартина Панайотова

Многократно сме чували твърдения, че мъжете мислят повече от жените. За секс, разбира се! Нежният пол не се нуждаел толкова много от милувки под чаршафите и какво ли още не. Това са предимно мъжки изказвания.

Либидото на жената не е чак толкова по-ниско от това на мъжа. И ние като тях имаме нужда от ласки, придружени с уникални секс преживявания.

Считайки, че 30-тата годишнина е винаги трогателна за една жена, решихме да ви споделим дълъг списък със секс тактики, които всяка една представителка на нежния пол да приложи на практика преди заветната дата.

1. Научете повече за мастурбацията. Дарете си оргазъм сами поне веднъж

Да, сексът с партьор винаги е по-хубав. Мастурбацията обаче се оказва не по-малко съблазнителна. Още повече, че няма нужда от уговорки, срещи или непременно наличие на мъж до вас.

2. Гледайте порно

Голям процент от жените намират порното за несъстоятелно, ненужно и дори отвратително. Гледането на еротични филми с вашия партньор обаче може да ви отведе до неподозирани места и да изживеете неочаквани неща. Струва си да опитате!

3. Наблюдавайте се един друг как мастурбирате

Тези, които се причисляват към по-горната точка, ще възразят и тук. Не се плашете. Ако веднъж сте усвоили изкуството на самозадоволяването, то ще ви принесе в нови висини, ако го споделите с човека до вас. Възбудата е налице, а краят - изумителен. Дори първите няколко минути да се чувствате неловко, това ще изчезне, щом усетите удоволствието.

4. Кажете му какво точно да направи, за да ви задоволи

Не всеки един мъж е бог в леглото. Не всяка една жена може да се задоволи от традиционното. Понякога е нужно да дадете инструкции, на начертаете пътя към върховното удоволствие. Не случайно тази точка присъства в списъка. Ако кажете какво точно искате, ще останете повече от доволни от резултата.

Останалите съвети може да научите от Jenite.bg.

Водещи