Какво наистина искат жените? 31.01 | 20:51

Няколко съвета, с които да разчетете женските знаци

От Олга Андреева

В един перфектен свят всеки, който влиза в бар, ще има над главата си специална табелка, на която е изписано какви са намеренията му - да си намери компания или просто да се забавлява.

В несъвършеното ни съвремие обаче, мъжете трябва да разчитат на някои едва доловими сигнали, за да разгадават желанията и настроенията на непознатите дами.

Такива сигнали са езикът на тялото, дрехите и изражението на лицето. Сайтът mensfitness.com дава няколко съвета на своите читатели, за да им помогне да разбират по-лесно дамите, които са обект на техния интерес.

Тя се усмихва: Зелена светлина! Ако не ви се усмихва, значи не ви харесва.

Прегърбила се е: Внимание! Несигурна е. Добрата стойка говори, че жената е уверена и позитивна.

Облечена е много секси: Начинът, по който жената се облича, говори много точно как се възприема и как иска другите хора да я възприемат. Ако изглежда наистина много секси, значи се опитва да привлече мъжете. Независимо какво е облякла - рокля или тениска и дънки, жената пак може да е секси.

Косата: Ако косата ѝ е спусната върху лицето, тя се крие. А ако си играе с кичури, това е универсален знак за флиртуване.

Компанията: Групичката от няколко дами е трудна мишена, тъй като те са прекалено фокусирани и твърде внимателни. Не се пробвайте, особено ако представителките от компанията са неразделни.

Знаци: Ако обектът на вашето желание се протяга или изпъчва напред тялото си, това е сигурен знак за желание за секс. А ако го прави и по ваш адрес, значи сте щастливец.

 

Водещи

Най-четени