Какво ни вещае Лусинда за вторник? 15.09 | 21:25

Астроложката дава прогноза специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Вторник обещава да е напрегнат, но позитивен и продуктивен ден и ще бъде грях да не се възползвате от това, казва астроложката Лусинда специално за читателите на iNews.

Звездите ще ви даряват с такива качества като целеустременост, сила на волята, остър ум и пробивни способности, което ще ви позволи да решавате практически всякакви задачи.

Не пропускайте възможностите да изразите своите идеи в адекватна за околните форма. Своевременната реакция може да ви донесе успех и популярност. Това е период, когато всеки може да открие неповторимото си "звучене". Интуицията ще ви помага да намирате верните решения в съгласие с вътрешните ви потребности.

Единственото "но" е, че и вие самите, и околните сте настроени по-скоро да подчинявате, отколкото да се подчинявате. Стремежът към собствена независимост ще се съчетава с желанието да командвате другите, поради което не са изключени проблеми със съперничеството във всички жизнени сфери.

Поради напрегнатия емоционален фон може да възникнат проблеми в романтичните отношения и липса на взаимно разбирателство между близки хора.

Някои от вас ще бъдат принудени да си спомнят отговорностите, да се заемат с дела, които не са им по сърце. Внимавайте и във финансовите въпроси, които може да станат препъникамък и да доведат до сериозни конфликти.

Иначе вторник е благоприятен за преосмисляне и използване на натрупания опит за решаване на насъщните задачи.

Разговори с приятели ще ви помогнат по нов начин да погледнете на собствените си трудности, да откриете неочакван и оригинален начин за тяхното преодоляване. Расте творческият потенциал, появяват се интересни идеи както за сегашното положение, така и за бъдещата професионална дейност.

Плановете, които строите във вторник, обещават да се реализират в близко бъдеще.

Водещи

Най-четени