Какво ни вещае Лусинда за вторник 06.10 | 19:30

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Вторникът няма да е най-доброто време за спонтанни постъпки и проява на независимост по всякакви начини. Изразявайки своята индивидуалност, се старайте да не ощетявате интересите на другите. Вечерта можете да посветите на спорт, но избягвайте резки натоварвания върху организма. Това са съветите на астроложката Лусинда за читателите на iNews.

Иначе вторникът обещава да е достатъчно спокоен, но интересен ден. Ситуациите, които обикновено може да извадят на бял свят стар конфликт, ще могат да се решават лесно с уместни шеги или компромис и от двете страни.

Използвайте този момент за постигане на договорености с колеги и близки хора, планиране на глобални проекти и водене на отговорни преговори. Като цяло денят ще скланя към интелектуален труд, обучение и анализи, затова имате шанс да поправите извършени грешки. Не разчитайте на бърз резултат – околните са склонни дълго да се разтакават с решението на всеки въпрос.

Продължаваме да предупреждаваме, че сега не е време да започвате нови големи проекти и това с особена сила се отнася до вторника. Струва си да посветите вечерта на обмисляне и подготовка за бъдещите си крачки, обмисляне на детайли за предстоящи преговори, но всички тези неща може да се реализират едва към края на месеца. Внимавайте с емоциите – те може да провалят отношенията ви.

Водещи

Най-четени