Какво ни вещае Лусинда за сряда 07.10 | 19:32

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews.

От iNews.bg

Сряда е ден на пълно лунно затъмнение и емоционалният фон е неустойчив. Постарайте се да избягвате резки изблици, спонтанни действия и не вземайте необратими решения. Избягвайте вулгарността. Денят не е подходящ и за нови запознанства, казва астроложката Лусинда за читателите на iNews.

Най-добре е денят да се посвети на домашни дела или проекти, които не предполагат дълбоки емоции, особено негативни. Денят скланя към радикални крачки и крайности, така че всяко недоволство ще се съпровожда с безапелационен отпор и нежелание дори за най-малки компромиси.

Впрочем, независимо от предупрежденията, срядата може да се окаже доста продуктивна – достатъчно е да насочите кипящата си енергия към някое мирно, и главното – позитивно русло. Например за фитнес, шопинг или наслада на домашните дела.

Позитивните мисли за бъдещето и обмислянето на желанията могат да доведат до тяхното материализиране в скоро време.

За да избегнете евентуални конфликти, старайте се да не проявявате екстравагантност и дръжте емоциите под контрол. Неизпълнените обещания, закъсненията и нарушаването на уговорките може да ви струват скъпо.

В личния живот ще им върви на тези, които знаят какво искат и са готови да направят някои жертви за постигане на желаното. Между двойките може да възникнат проблеми, но при тяхното решаване всеки от партньорите може да се прояви от най-добра страна.

Водещи

Най-четени