Какво ни вещае Лусинда за събота? 26.09 | 20:11

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

В събота звездите едва ли ще ви позволят да следвате предварително планирания график – денят няма да предразполага към рутинни занимания. Обичайните дела ще ви се удават с усилие, но на фона на отпускането може да възникнат неочаквани желания или увлечения.

Такава поривистост е способна да внесе свеж елемент в живота ви, но все пак се старайте да не излизате прекалено далеч извън рамките. Избягвайте резки крачки и необмислени, прибързани решения, съветва читателите на iNews астроложката Лусинда.

Първата част на деня е по-подходяща за партньорски отношения – тогава можете да постигнете душевно равновесие, да проявите дълбоки чувства и грижа за близките си. Може да се изострят чувствителността и разсеяната мечтателност. Но периодът не е подходящ за дейности, свързани с точни изчисления, повече ще ви се удават творчеството, прогнозирането, предвиждането на рисковете и късмета.

Това е време за далечни странствания и мечти, за което може да ви попречат нерешителност и прекален идеализъм. Това, което ще ви помага, е чувството за хумор и смехът.

Ще се засили сексуалният потенциал, с лекота ще се преодоляват разногласията. Денят определено обещава да бъде наситен и може да донесе важни събития и промени в личния ви живот.

Пътуванията също ще бъдат успешни, но към тяхната подготовка и решаването на организационните въпроси е необходимо да се отнасяте с цялата сериозност, особено ако планирате да пътувате с децата си.

Водещи

Най-четени