Какво ни очаква в съботния ден разкрива астроложката Лусинда 12.09 | 21:53

Специално за iNews: какво вещаят звездите за съботния ден

От iNews.bg

Съботният хороскоп е идеален да реализирате най-смелите си планове. Желанията сега се намират в хармония с възможностите, така че не се страхувайте да мечтаете и главното – смело да претворявате мечтите си в реалността, съветва читателите на iNews астроложката Лусинда.

Звездите са благосклонни към тези, които не се страхуват да действат. Отлично време да покажете способности, да се представите в най-добра светлина, както и постигнете успех в най-трудните дела. Прекрасно време за нестандартни решения и амбициозни проекти, така че не се разпилявайте по несъществени неща.

Според лунния календар в събота е 19-и лунен ден, който продължава до залез-слънце. Символ на този ден е паякът, а предупреждението е да не злоупотребявате с алкохола.

Много от нещата, които ни се случват, зависят от нашите мисли и чувства. Депресиите, застоят в мислите и делата и меланхолията могат да прераснат във внезапно избухване. Не избягвайте близките и приятелите, които искат да ви помогнат.

Независимо от емоционалната нестабилност периодът предразполага към установяването и укрепването на сериозните партньорски отношения. Тъкмо сега е моментът да изгладите напрегнатите отношения.

Мнозина ще имат възможността да въплътят в живота си планове, за чиято реализация само са мечтали. Много добър ден за решаване на натрупани проблеми, въвеждане на ред във всяка жизнена сфера. Най-добър резултат ще дават обмислените и последователни действия, не се захващайте с няколко неща наведнъж, решавайте задачите последователно.

Ситуацията в личния живот също си заслужава някои усилия, за да се избавите от влиянието на негативните тенденции. Помнете, че доброто настроение е залог за хармонични отношения с околните, затова не се лишавайте от развлечения и приятни емоции.

Като цяло, колкото по-активни сте, толкова по-добре ще ви мене денят.

Водещи