Какво прави мъжете привлекателни 07.08 | 14:54

Най-важните неща, които привличат вниманието на дамите

От iNews.bg

Представителите на силния пол винаги се чудят как да привлекат вниманието на дамите. В опитите да постигнат това понякога се правят на палячовци, само и само да получат телефонния номер на избраницата. А после?! После се чудят какво не им е наред, че не могат да се разберат с половинката си.

Истината е, че няма нужда да полагате усилия да се правите на такива, каквито не сте. Жените най-много си падат по доброто чувство за хумор, само че ако не ви е по рождение, едва ли ще се получи много добре. След това в класацията на нещата, на които дамите обръщат внимание, е финансовото положение, установи британско проучване, цитирано в Daily Mail.

Изглежда чувството за хумор и доброто финансово състояние са универсални условия. Мъжете също оценяват чувството за хумор на дамите като нещо много важно. Но британските мачовци на второ място поставят не богатството, а външния вид на любимата. Все пак според традициите мъжът е този, който отговаря за плащането.

В топ 10 на изискванията към бъдещия партньор попадат още интелектът, привлекателността и плановете за семейство. Важни са още целеустремеността в живота, доброто образование, както и това да носи вкъщи добра заплата, да напредва в кариерата и да има добра работа, допълва БТА.

Водещи