Какво правят децата с телефоните? 15.07 | 19:00

5 странни неща, които малчуганите причиняват на телефоните на родителите си

От Лазар Тодоров

Децата са известни с това, че винаги обичат да изследват света около себе си. Всяко ново нещо предизвиква тяхното любопитство и неминуемо трябва да бъде проучено.

А какво по-интересно от телефона. Дори възрастните понякога не могат да се откъснат от тези машини, та какво остава за децата.

Но какво точно причиняват малчуганите на телефоните, или с други думи, как точно ги разучават.

Предлагаме ви да видите 5 странни неща, които децата правят с телефоните на родителите си. Някои от тях са безобидни, други – не чак толкова.

Игри

Някои родители имат на телефоните си игри, които искат да се плаща за тях. Малчуганите докопват телефона, играят на играта или, ако са по-малки само натискат произволно и после се оказва, че сметката на родителя е набъбнала доста, защото си е закупил "точки", "екипировка" или нещо друго, необходимо за играта. Освен това искат да играят на "Angry Birds", "на оня, дето яде бонбони", и на "оня, дето тича".

Вкарват ги под вода

Детето на една жена съвсем спокойно се промъкнало със смартфона ѝ под пръскачката в градината. И после - телефонът се включва, но дотам, нищо друго не може да се прави с него.

Потапяне в тоалетната

На децата сякаш им е много интересно какво ще стане с телефона, ако го потопят в тоалетната. Затова и често се опитват да го потопят, а понякога дори да го удавят.

Вижте и останалите на Div.bg.

Водещи

Най-четени