Какво търсят и виждат жените в един мъжки профил 14.08 | 10:31

В общи линии странни за мъжете неща...

От Ивайло Коралски

Обикновено мъжете са крайно праволинейни, що се отнася до разглеждането на женски профили – разглеждат снимките една след друга, евентуално радвайки се на видяното.

За жените обаче нещата не са толкова прости, на тях не им е достатъчно да видят чифт гърди и нацупени устни, за да се влюбят до полуда. 

Последното е предпоставка момчета да преразгледат информацията, която се съдържа на профила им както в сайтовете за запознанства, така и във Facebook.

Ето какво жените забелязват там:

Жените обръщат внимание на правописа

Живеем в ера, в която има спелчек. Лошото е не само, че прави лошо впечатление, но жените възприемат за глупави мъжете, които допускат правописни грешки. 

Гледат снимките, но по друг начин

Това ще рече, че не гледат само физическите дадености на мъжа, затова и не си падат особено по мускулярските ни снимки от фитнеса, а гледат какво казва фотосът за човека. Ако, да кажем, имате снимка, на която сте прегърнали майка си, някои жени ще си помислят "Ау, мамино детенце", а други - "Чудесно, той уважава майка си". Ако на някоя снимка държите бебето на брат си или някоя кученце, ще умрат от умиление. Честно!

И те не обичат клишетата

Така че няма нужда да пишете "Обичам да карам колело", "Обичам да ям" и т.н. Това са клишета, които отблъскват и не казват нищо уникално за вас самите.

Още, в Div.bg.

Водещи

Най-четени