Какъв е проблемът на една жена, когато се учи да шофира 19.03 | 11:00

Всяко правило си има изключения

От iNews.bg

Жените шофьори са тема, която никога няма да има своя край. Но по-големият проблем са твърде суетните жени шофьори, познати като "кифли". Те са превзети, със съмнителен умствен багаж и претенции до небето. Обикновено не умеят нищо, но получават всичко на тепсия.

Днес ще подходим с чувство за хумор към неспособността им да се държат адекватно дори в най-елементарна житейска ситуация.

За да навлезете достатъчно добре във въпросната история, първо си представете, че вие се учите да шофирате. Как ще подходите?

Вероятно ще слушате инструктора, ще положите всички усилия да запомняте какво е нужно да се прави. ще се концентрирате и ще изпълнявате нарежданията му стриктно. Защото наистина искате да се научите. И защото безотговорното поведение зад волана може да има необратими последствия.

А какво се случва, ако някоя кифла се озове в учебен автомобил? Ситуацията може да бъде описана най-ясно посредством репликите, които отправя към нея инструкторът. Като например...

1. Кажи ми, когато си готова с гримирането, за да започнем часа.

2. И по-добре си остави дизайнерските лачени обувки с 15-сантиметров ток вкъщи. Останалите неволи на кифлите и шофирането вижте в Jenite.bg.

 

Водещи

Най-четени