Кариерите, които се сринаха през 2012 17.12 | 18:23

Тъжните истории за опозоряването на млада актриса, един велосипедист и бащата на Елмо

От Мартина Панайотова

Имали сте лош ден в работата? Или направо ви идва да кажете, че цялата 2012 "не ви е ден"?

Е, по принцип не е хубаво да злорадстваме относно чуждото нещастие, но пък кой знае - може и настоящият материал да ви поуспокои.

Да ви накара да гледате по-позитивно на развитието в кариерата си, без да се притеснявате толкова много от всяка грешка. В крайна сметка, някои хора си навличат къде-къде по-големи проблеми, за които разбира целият свят. Следователно и ние би трябвало да сме в състояние да се справим със своите.

Кевин Клаш

Може и да не знаете името му, но той е кукловод, печелил множество награди, който се присъединява към екипа на "Улица Сезам" през 1984 и малко по-късно измисля Елмо.

Съвсем логично е децата да обичат такъв човек. Тази година обаче се оказа, че в случая думата "обичат" включва повече смисъл от желателното. Миналия месец 24-годишен младеж обвини Кевин, че е имал сексуални отношения с него, когато е бил непълнолетен.

В своя защита кукловодът поддържаше тезата, че връзката им е била като връзка между двама напълно осъзнати възрастни. Впоследствие се появиха още 3 момчета с подобни твърдения и се наложи Клаш да напусне работата си за "Улица Сезам".

Кои са останалите с тежка година може да научите от Jenite.bg.



Водещи

Най-четени