Китаец манипулира предмети като истински джедай 15.10 | 11:03

Старецът се възползвал от мощността на енергията "Чи"

От Ивайло Коралски

Едва ли са много хората, гледали космическата сага "Междузвездни войни", които вътрешно да не са пожелали да притежават силата на джедаите, чрез която да манипулират всичко около тях.

Е, китайска телевизия е разпространила кадри, на които 84-годишен китаец движи обекти с вътрешната си енергия така, все едно цял живот е вземал уроци от Йода.

Нещо повече, старецът с уникални възможности използва ятаган, с който опитва да пререже стомаха си, но... не успява.

Всичко, което можете да видите в споделеното по-долу видео е възможно посредством естествената енергия "Чи" (или "Ци"), съобщава Off the Great Wall.

Силата на въпросната енергия е демонстрирана многократно от китайски майстори на бойните изкуства.

Изящните бойци от манастира Шаолин дори имат шоу, в което нагледно демонстрират как чрез "Чи", телата им се превръщат в непробиваема материя за различни видове хладни оръжия.

Възрастният китаец обаче е отвел вътрешната си енергия на изцяло ново ниво. Той твърди, че може да канализира своята "Чи" по начин, който му позволява да предвижва и дори чупи различни обекти на определено разстояние от тях.

За да докаже, че не е шарлатанин, той позволил специален екип да присъства на негова демонстрация и за запише видяното на камера. Както можете да се уверите от видеото, той мести тухли и леген, пълен с вода и чупи стъклени бутилки, като просто им подвиква.

Все още обаче никой не е обяснил как точно се случват въпросните манипулации.

С други думи, китайският джедай за момента пази силата, единствено за себе си.  

Видеото, сега:

Водещи

Най-четени