Когато заживеете заедно 27.01 | 11:46

Как да запазите привличането

От iNews.bg

Ако в живота ви е настъпил момент, в който сте решили да заживеете заедно с приятелката си, трябва да знаете, че нещата не са чак толкова лесни. Да, вече ще сте много по-често близо до нея, което е страхотно, но едновременно с това е и опасно.

За да не си омръзнете и да стане така, че вместо да се съберете, ви идва да се разделите, трябва да запазите привличането помежду си. Ето няколко съвета как да сторите това:

Пригответе ѝ затоплена хавлия

Докато приятелката ви е в банята, затоплете хавлията ѝ и ѝ я подайте, когато излиза от под душа. Това е жест, който изразява дълбока загриженост и на нея ще ѝ хареса.

Масажирайте я

Когато се прибере от работа, направете ѝ отпускащ масаж, така ще я накарате да се отпусне и дори да е напрегната и ядосана, ще ѝ мине. По-добре я масажирайте, отколкото да си изкара яда на вас. А няма нужда да казваме, че масажът доста често възбужда сексуалното желание.

Закуска в леглото

Не е изтъркано и на нея ще ѝ хареса. Стига закуската да не е прегоряла. Ако можете да приготвите нещо свястно, не се колебайте. Ако ли не, отидете до магазина и купете няколко кроасана, след което ѝ сервирайте с чай или кафе в леглото. Какво по-хубаво начало на деня?

Всички съвета за момента, в който заживеете заедно, ще откриете в Div.bg.

Водещи

Най-четени