Когато мачът е скучен... 04.10 | 11:16

Спортът и сексът доказаха, че вървят ръка за ръка

От Олга Андреева

Разкрепостена двойка, уж дошла на трибуните, за да гледа двубоя между Байерн и Хофенхайм, показа красноречиво отношението си към спорта.

Двойката, която може би трудно намира терен за интимности, или просто търси нови емоции, реши да се възползва от суматохата и шумотевицата на трибуните и да спретне кратък полов акт, съобщи Спорта.бг

Моментът на публична интимност даже беше запечатан на снимка от далновидни наблюдатели, преценили, че събитието ще предизвика масов интерес.

Други присъстващи обаче съжалиха, че са избрали сектора за привърженици на Байерн. Възмутен свидетел на сцената коментира пред в. Bild: "Мисля, че това не беше никак правилно. Двамата не показаха абсолютно никакви задръжки. Хората около тях пък видимо не бяха притеснени от случващото се".

Не ни се мисли какъв отзвук ще има подобна случка в родния градски транспорт, където от потенциалната публика не може да се очаква подобно разбиране и либералност.

За протокола, нито един от футболистите на Хофенхайм и Байерн Мюнхен не успя да отбележи попадение по време на двубоя между двата тима в събота.

 

Водещи

Най-четени