Кое е най-странното бельо, което сте виждали 17.02 | 18:08

А вие кое си избирате

От Лазар Тодоров

1. Бельо тип "Дисни принцеса"

И понеже всички малки момиченца, които толкова обичаха филмите на Дисни, сега пораснаха, японците са се погрижили да зарадват и порасналите деца със серия на дамско бельо, вдъхновено от темата. Ако сте фен на Бел, Пепеляшка, Аврора или Рапунцел, отделете по 38 долара. 

2. Бельо, показващо дупето

Този вид долно бельо, освен че е странен, е също толкова и нелеп, но е идеален за шега с приятели или грабване на погледите. Това бельо на пръв поглед може да стряска, че някой всъщност е разкъсал дрехата ви и дупето ви е лъснало на показ, но не се притеснявайте - всичко е само дизайн. 

3. Сутиен "Истинска любов"

Това е първият сутиен в света, който може буквално да се разкопчае от една истинска любов. Той се свързва със смартфона ви чрез Bluetooth. Сензорите улавят пулсовете на сърцето и приложението ви получава известие дали искрите, които прехвърчат, са плод на истинска любов. 

4. Повдигащ сутиен за мъже

Все пак не всеки мъж може да изглежда като гръцки бог. Но благодарение на това ново изобретение, на господата няма да им се налага да прекарват часове във фитнеса, за да постигнат изваяната физика по гърдите. Една тениска описваща бицепси, трицепси и гръдни мускули вече ще бъде по-лесното решение за свалка. 

5. Сутиен тип противогаз

След Чернобил през 1986 година това произведение печели нобелова награда. Сутиенът маска може да бъде винаги до вас. Всяка една чашка може да играе ролята на противогаз. 

6. Бельо, което да предотвратява миризмата при изпускане на газове...

Идеално решение на проблема и за мъже, и за жени. Е, за съжаление няма как да заглуши звука, но все пак няма пълно щастие!

7. Сутиен с детектор против преяждане

Това ще да е магически сутиен, който ще усеща настроенията и ще помага да регулираме яденето при стрес. Специално приложение ще оповестява кога прекаляваме с излишното тъпчене. 

8. Twitter сутиен

Всеки път щом си разкопчавате сутиена, от ваше име ще излиза съобщение в социалната мрежа Twitter. Това ще бъде доста успешно в насърчаването на первезни типове да ви следят профила кога оставате без сутиен. 

9. Самопочистващо се бельо

Бельо, което е направено от мед, е сред новите тенденциите. Доказано е, че медтa убива 99% от бактериите и гъбичките, които са склонни да ви създават проблеми. Бельото е направено от комбинация на мед с полиамид за получаване на масло, което се превръща в проводник. Самата жица е вплетена във вашите бикини, а медта остава в контакт с кожата ви, убива гъбички и предпазва кожата. 

10. Бикини, вдъхновени от Покемон

Хората правят почти всичко днешно време. Животинките, познати от анимацията Покемон вече могат да присъстват и в гардероба ви, ако искате. Pikachu и компания ще бъдат лесно откриваеми за своите най-върли фенове. 

Вижте как изглеждат изброените иновации в бельото в нашата галерия. 

Водещи

Най-четени