Кое е перфектното бельо според вашата зодия? 07.04 | 11:25

Дантела, сатен или коприна… Какво подхожда на вашия зодиакален знак?

От Елица Христова

В днешно време бельото има много функции. Освен че се грижи за женската увереност и сексапил, то предизвиква и мъжката фантазия. Затова трябва да сме изключително внимателни, когато го избираме.

Разберете какво бельо подхожда на вашия зодиакален знак и бъдете сигурни, че то ще изкара най-добрите ви качества на показ!

Овен
В кръвта на палавите Овенчета тече истинска страст! Те определено знаят как да флиртуват, но едновременно с това нямат проблем и да задържат един мъж до себе си.

Сатенът с лекота ще изкара на преден план качествата на този зодиакален знак. А що се отнася до цветовата гама - оранжевият и по-скоро прасковеният цвят символизира авантюристичната природа на Овните.

Телец
Въпреки че са здраво стъпили на земята, в любовно отношение Телците са неподправени романтици. Обичат вечерите на свещи и всички други прояви на нежност.

За тях купуването на бельо е интимен момент, защото после го "споделят” с партньора си.

Дантелата може да изрази по безкрайно фин начин тяхната природа, а гамата, към която трябва да се насочат, е синята. Този цвят е за жени, които копнеят за внимание и търсят сигурност в своята половинка.

Ако искате да видите кое подхожда и на останалите зодии, прочетете целия материал в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени