Кои зодии лъжат най-много 21.05 | 19:03

А вие дали сте сред тях?

От Микаела Мохарамян

Всеки от нас послъгва от време на време. Понякога се случва неволно, друг път умишлено. Уви, няма човек, който да не лъже. Някои обаче са малко по-активни в ролята си на Пинокио. Сега ще видим кои са те:

Козирог

Представителите на тази зодия са изкусни лъжци и са способни да ви омаят по всякакъв начин, за да си спечелят позиции пред приятели или в професионалните среди. Мъжете Козирози са доста по-склонни да казват красиви заблуди.

Стрелец

Стрелците са изключително умели лъжци. Може да няма никакъв повод, но тези хора просто обичат да преувеличават и да си украсяват всичко. Много внимавайте, когато им се доверявайте – винаги имайте едно наум.

Дева

Тези хора също обичат да изкривяват истината. Тук отново мъжете са по-добри от жените. Готови са на всичко, за да убедят останалите, че са прави, а богатата им фантазия го прави изключително сполучливо.

Лъв

Лъвовете са идеалните лъжци! Дори да се опитате, много трудно ще уловите кога представител на този знак казва лъжа, за да спечели нещо. Плюс останалите им качества, Лъвовете са добри оратори и помнят много, много добре всичко – до най-малката подробност.

Телец

Ето ги и царете на лъжата - Телците. Те успяват доста умело да се измъкнат от проблемите, като си служат с лъжа. Интересното е, че всичко при Телците минава безнаказано, защото няма начин да не бъдете запленени от чара им. Тогава няма как да им се сърдите.




Водещи

Най-четени