Кои са най-богатите TV актриси в Америка? 06.09 | 16:29

София Вергара спечели внушителна сума от класацията

От Лазар Тодоров

Елитното издание Forbes подреди 20-те най-добре платени американски телевизионни звезди от нежния пол в рамките на годишната си класация Celebrity 100. В нея намират място актриси, които са ни познати от популярни сериали, както и участнички в риалити формати и други продукции.

Списанието разглежда периода от юни 2012 до юли 2013 г., като включва 20-дами класацията. Печалбата на участничките се равнява на общо 183 милиона щатски долара.

За втори път списъкът оглавява София Вергара, звездата от комедията на ABC "Модерно семейство", която се завъртя и по българския ефир. За тази роля колумбийската красавица е номинирана за множество награди, включително две награди "Златен глобус". Почитателите ѝ я познават и от големия екран, предимно с участието ѝ в комедии, като "Смърфовете" и филма на братя Фарели "Тройка дебили".

Вергара е спечелила внушителните 30 милиона долара, с което се откъсва далеч пред останалите в класацията. Разбира се, те далеч не се изчерпват с приходи от хонорари. София е сключила няколко привлекателни рекламни договора с компании от различни браншове.

Пълната класация на любимките на Америка може да видите в Econ.bg

Водещи

Най-четени