Кои са най-предпочитаните места за секс на работното място? 15.05 | 08:25

Асансьор или покрив?

От Пламена Вълчева

Сексът на работното място не е много препоръчителен, имайки предвид, че все пак това е мястото, където работим и изграждаме взаимоотношения с колегите си. 
 
В крайна сметка няма как да се сложи табу на секса на работното място, защото е всеобщо познат. Но да не навлизаме в подробности относно взаимоотношенията на служителите, а да обърнем внимание на най-предпочитаните места за секс по време на работа. 
Асансьорът и покривът на офиса се смятат за едни от най-нестандартните места за заигравки. Въпрос на избор може да кажем. 
В сайт за запознанства в Австралия и Нова Зеландия е направено проучване за местата, които предпочитат служителите за интимни ласки с колегите, предава Scoop.co.nz. 

Трябва да се обърне внимание на една подробност, че отговорите на мъжете и жените са различни. Според представителите на силния пол най-популярното място за секс е кабинета (за тези, които имат собствен такъв) – 40%, докато 35% от анкетираните посочват конферентната зала, а 30% избират склада.

19% от колегите се усамотяват в кухнята, а 17% "засядат" уж случайно в асансьора. Интересно е, че 15% от анкетираните се качват на покрива, а 9% го правят в тоалетната.

Жените пък предпочитат най-вече залата за събрания – 32%, следвана от кабинета – 29%, склада – 20%, покрива – 15% и асансьора – 11%. По-малко представителки на нежния пол биха се съгласили за секс в тоалетната – само 5%, а кухнята избират едва 3% от жените.

Водещи

Най-четени