Кои студенти имат най-много бройки? 29.05 | 20:58

Класираха университетите според това в кои от тях студентите имат най-много сексуални партньори

От Елена Кирилова

Студентите от лондонския университет Роухамптън са първи сред висшите училища, където учащите имат най-много сексуални партньори, съобщава Daily Mail.

До дипломирането си студентите в този университет се сдобиват средно с по 6,32 интимни приятели. Статистиката показва, че висшето учебно заведение показва главоломен пробив, тъй като през 2012 г. е бил на 99-о място.

Мнозина твърдят, че промяната е дело на новоприетите студенти, които са дали "любовен тласък” на иначе достопочтения университет. Според други във висшето заведение на всеки три студентки се пада по един студент. Поради това дамите били много по-активни от обикновено.

Съвсем близък резултат са показали и студентите от университета "Хоуп” в Ливърпул. Те са преспали средно с по 6.06 партньори. Трети остава Свободният университет в Милтън Кийнс. Младежите там са имали средно по 5,91 сексуални партньори.

В челната петица влизат още шотландския университет в Дънди и от "Едж Хил" , съответно с по 5,5 и 5,53 партньори.

Оксфорд и Кеймбридж, които са смятани за най-престижните учебни заведения, не са добре представени в класацията.

Учащите в Окфорд се нареждат чак на 33-о място, тъй като имат по 4.17 бройки. Кеймбридж е на 44-о място, тъй като средният брой на интимните партньори на студентите е 3,92, предаде БТА.

Създател на класацията е сайтът Studentbeans.com, който е обобщил резултатите от анкета, в която са се включили 6653 студенти във Великобритания.  

Водещи