Кой е по-по-най сред басейните (СНИМКИ) 19.08 | 20:40

Това е класация с най-добрите басейни

От Лазар Тодоров

Всеки обича да е лято, да се препича на плажа и да хваща тен. Но не всички имат късмета да се наслаждават на морето. За това още преди години хората са измислили басейните. Хората строят плувните съоръжения навсякъде, където могат вече. От дворовете си през вътрешните басейни, до покривите на различни сгради.

В летните горещини всеки гледа да се разхлади и да се потопи в нещо. Било в басейн, езеро или леген с вода. Разбира се не всеки има възможността да го направи, а и не всеки иска. Има много хора, които казват, че те са мръсни и там виреят всякакъв вид бактерии, за това и не обичат да се разхлаждат там.

Но сега ви предлагаме класация на едни басейни, които просто няма как да не ви съблазнят да се потопите в тях, информира Dailymail.

1365918

Това е един от най-посещаваните басейни в Синди, една емблемите на града. 

1365919

Това е едно от чудесата на инките в Чили. Този басейн събира в себе си 250 милиона кубически метра вода.

1365921

Това е гледка от един от най-прекрасните хотели в Сингапур. Освен меки легла хотела предлага и уникална гледка. 

1365923

Когато нямаш възможност да отидеш на море, караш морето да дойде при теб. Явно и японците са следвали тази мъдрост, защото са си построили цяло море. Там температурата дори достига 30 градуса. 

1365922

Надяваме се да не ви е страх от високо. Този басейн освен разхлаждане ви предлага и адреналин. Представете си каква е тръпката да плуваш на 24 етаж в Шанхай. 

1365920

Ако искате малко романтика тогава този басейн ще ви предложи уникална романтика в сърцето на съседна Гърция. 

1365924

Този басейн е уникален поради причината, че е червен. На фона на синьото море той изглежда феноменално и е все едно излязъл от футуристичен филм. 

Водещи

Най-четени