Кой цвят е подходящ за първа среща? 12.03 | 09:15

При първа среща трябва да решите какво послание искате да оставите

От Пламена Вълчева

За жените дрехите в гардероба никога няма да бъдат достатъчни, а да не говорим, че когато трябва да се излиза, никога не се знае какво да се облече. Но що се отнася до първа среща, работата наистина става сериозна.

Ето няколко полезни съвета от Metro.co.uk., които ще намалят часовете за подготовка пред огледалото и ще разяснят какво може да доведе от първа до втора среща.

Изследвания, направени в различни страни по света, показват, че червеното кара мъжете да смятат жените за по-атрактивни и секси. Ако сложите дреха в този цвят, трябва да знаете какво впечатление оставяте. Ако не червена рокля, то може да заложите на аксесоар и маникюр в тези нюанси. Но не забравяйте да не се придържате към класата!

Ако не си падате по нюансите на червеното, винаги може да заложите на доброто старо черно. Едва ли има някой, който да не е чувал за "малката черна рокля” и най-голямото предимство на този цвят - фигурата ни оптически се вталява, когато сме в черно.

Не забравяйте, че когато избирате дрехите, те сами говорят за вас. При първа среща решете какво послание искате на направите на кавалера. Различните стилове създават различни усещания. По-консервативният показва самоконтрол, надеждност и разбиране. По-смелите дрехи ви правят загадъчни и интересни.

Един важен съвет! Не пренебрегвайте обувките. Те са важна част от визията си, а според някои характерът на човек може да се прецени по обувките. Според проучвания прекалено лъснати обувки е знак за безпокойство, а честото носене на високи токчета показва, че сте емоционално нестабилни. 

Водещи

Най-четени