Колко верни са мъжете според зодията 29.12 | 13:41

Проверете какво можете да очаквате

От iNews.bg

Овен (21 март – 20 април)

Мъжът-Овен ще остане верен на жена си или приятелката си, стига да е напълно доволен от нея. Когато обаче партньорката спре да му бъде надеждна опора, разочарова го като личност или започне да има твърде високи изисквания, Овенът ще си потърси нови любовни приключения. Често при това си намира по една "близка приятелка" във всеки квартал от града и ги посещава по разписание. Докато Овенът се води само от физиологичните си нужди, съпругата му няма нищо да разбере. Но щом срещне новата си "истинска любов", той веднага ще се разведе. Той просто не може да се разкъсва между две семейства.

Телец (21 април – 20 май)

Мъжете-Телци по принцип не са склонни да изневеряват – за целта ще трябва да променят нещо в живота си, а толкова ги мързи да го направят! Това обаче не означава, че Телецът никога няма да кръшне. С удоволствие ще го направи, ако харесалата го особа го сваля безсрамно, активно и дори донякъде агресивно. В този случай вече нищо не може да го спре – той ще се отдаде на страстта, а ако му хареса новото преживяване, може дори да напусне постоянната си приятелка или съпругата си. Не се знае обаче колко дълго ще продължи тази раздяла. Ако имате любовна връзка с Телец и държите на него, бъдете готови да го пуснете да си отиде и после да го приемете обратно. За представителите на този знак е крайно важно да знаят, че някъде има място, където са желани и очаквани.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Близнаците са сигурно най-вятърничавият знак от зодиака. Те самите се мислят за най-голямото щастие, което може да се случи на една жена. Близнаците са склонни да започват безразборни връзки, а количеството любовници за тях може да е по-важно от качеството, тъй като ги интересуват предимно процесът на прелъстяване и последвалият секс. Ако мъжът-Близнаци все пак се ожени, този брак едва ли ще продължи дълго. Този човек предпочита разнообразието пред сигурността и стабилността. Не се свени да води любовниците си в семейната спалня и затова честа причина за развода се оказва именно разкритата изневяра. Впрочем колкото по-активно кръшка представителят на този знак, толкова по-досадна и болезнена е ревността му към постоянната му партньорка.

Рак (22 юни – 22 юли)

Смята се, че Раците са най-верните мъже от целия зодиак. Статистиката обаче показва, че те също понякога изневеряват на половинките си. При това обаче не си правят колекция от любовни и сексуални победи, а си избират една любовница и остават с нея дълги години, запазвайки мира в официалната си връзка и старателно прикривайки интимните си забежки. Най-интересното е, че ако съпругата на мъже-Рак е тиха, спокойна и домакински настроена, той ще си намери ярка и шумна дама, а ако партньорката му е ефектна и дейна, ще си потърси "тиха вода", при която да си почине. Ако искате да избегнете изневери, постарайте се да съчетаете в себе си тези два облика.

Колко верни са представителите на останалите зодиакални знаци можете да проверите на страницата FitWell.bg.

Водещи

Най-четени