Колко е дълъг пътят до олтара? 16.09 | 07:26

Булка се разходи по килим, дълъг цели 213 метра

От Елена Кирилова

Пътят на булката към младоженеца, докато тя върви по червения килим, винаги е бил смятан за най-изнервящото нещо за младоженката в сватбения ѝ ден.

Но на британката Саманта Поузър ѝ се наложило да се разходи повече от обикновено, защото баща ѝ я изненадал с килим, дълъг 213 метра. Щастливият татко искал пътеката да свързва дома и църквата, съобщава в. Daily Mail.

Така дъщерята се превърнала в истинска знаменитост в селце в Корнуол през миналия уикенд.

Без знанието на булката, баща ѝ Фил поръчал дългия 200 метра килим, така че жената да тръгне от къщата си, да мине по главния път на селото и да стигне до църквата. В крайна сметка изненадата била голяма както за дъщерята, така и за всички жители на селцето.

Фил, който притежава магазин за килими, поръчал да му изработят пътеката с необходимата дължина.

"Сам винаги е харесвала идеята да има мечтаната сватба", коментира гордият татко. "Така че с помощта на момчетата, които работят за мен, поръчах по-дълга сватбена пътека и реших, че Сам ще има своя собствена разходка като знаменитост от дома си до църквата".

Когато видяла килима, булката била смаяна. Освен килим, тя получила и богата украса от родителите си, които разкрасили цялото село и поставили цветя навсякъде в дома ѝ.

Най-четени