Коя секс поза е най-подходяща за вас? 11.11 | 12:53

И при мъжа, и при жената има хитрини, с които удоволствието да е пълно, а недостатъците се компенсират

От Гергана Златкова

Понякога се случва химията и чувствата да са налице, но физиката да не позволява перфектния секс между двама партньори.

Необходимо е, рано или късно, този проблем трябва да се реши. Защото тези, които не си признават, че удоволствието и съвместимостта в леглото са важна част от една връзка, чисто и просто не са искрени пред себе си.

Разбира се, всеки си мечтае всичко да е идеално и да "съвпада по мярка”, но често пъти в секса се сблъскваме с проблеми както от едната, така и от другата страна, които усложняват нещата.

Това обаче изобщо не означава, че трябва да се примирявате, че никога няма да изпитате пълно удоволствие с партньора си. Защото има достатъчно хитрини и трикове, с които да превърнете недостатъците  в преимущества.

Просто трябва да се експериментира. Така начините за компенсация на липсващите сантиметри, или на онези, които са в повече, сами ще излязат наяве.

Няма място за уплаха, притеснение или подигравки.  Независимо дали проблемът ви се нарича - "дълъг", "къс", "тънък", "дебел", "тясна" или "широка", винаги има начин, при който и двамата да сте доволни и удолетворени. Как да реагирате, какво да правите и на кои пози да заложите, в зависимост от проблемите, които имате в леглото, четете в статията на нашите приятели jenite.bg. 

Водещи

Най-четени