Къде да намерите принц? 27.04 | 20:55

Има някои златни правила за това

От Кремена Бедерева

Искате да вървите по стъпките на Кейт Мидълтън и да се омъжите за принц? Вижте съветите, дадени от сайта Badoo.com, с които да сте по-близо до целта. Екипът е събрал златните правила за това как да си намерим принц, като старателно са проучили 107 кралски романтични връзки от Втората световна война до днес.

Най-добрата стратегия е да работите в медия или в шоубизнеса. Добре е да сте завършили университет, най-добре той да е Кеймбридж. Трябва да спортувате, като е препоръчително да играете тенис. Освен това е хубаво да прекарвате свободното си време в Монако или скандинавските страни.

"Досега единственият известен път, по който се стигаше до сватба с принц, беше да се целуват жаби", казва маркетинг директорът на Badoo Лойд Прайс, "Ние създадохме първата практическа стратегия, базирана на данните от сериозно проучване."

Тъй като Мидълтън и принц Уилям се срещат в университета Сейнт Андрюс, където и двамата учат, се смята, че това е новият "кралски сватбен пазар". "Насочете се към топ университет, защото принцовете обикновено учат в такива. Най-добрият избор е Кеймбридж.

Той е единственият, от който са тръгнали две романтични кралски връзки.", продължава Прайс. Интересен факт е, че европейските принцове по-често създават семейство с обикновени момичета и чужденки, отколкото принцовете от други континенти.

Партитата също се оказват добро място за запознанство с кралска особа. Колкото повече купони посещавате, толкова по-голям е шансът да срещнете принц. Ако предпочитате спорта, също имате шансове. Независимо дали играете или само обичате да наблюдавате, спортът е чудесен начин да се запознаете с принц, особено с европейски такъв.

И все пак полото, плуването и тенисът са най-разпространени в кралските среди. Ако пък нямате кралска кръв, това не трябва да ви притеснява. "Около 71% от жените, които се свързват с европейски принцове, произлизат от обикновени семейства", твърдят авторите на проучването.


Водещи

Най-четени