Къде да отидете на първа среща 15.06 | 12:24

Пет подходящи места

От Микаела Мохарамян

Първата среща трябва да премине в спокойна атмосфера, защото в началния етап е важно да се опознаете по-добре. За да не изпортите срещата, е нужно да подберете внимателно мястото. Какво да изберете ли? Ето няколко предложения:

1. Паркът

Красиво място, където можете да се разхождате из слънчевите алеи, да похапнете сладолед, да изпробвате някой и друг атракцион като рикша или водни колелета... А биричката на някоя пейка ще направи срещата лека и непринудена.

2. Киното

Забавните съвместни мероприятия сближават хората, а в тъмната зала можете да хванете момичето за ръката или пък случайно да положите вашата на съседния подлакътник. Разбира се, ако дамата не желае да отидете на кино, е разумно да не я убеждавате и да се отправите към някое от другите предложения. 

3. Крайбрежната улица

Ако се намирате в населено място близо до морето, това е уличката, където спокойно можете да се насладите един на друг под акомпанимента на лек бриз, крясъци на чайки и други влюбени двойки, хванати за ръце. Ако е привечер, можете да изпратите залеза, слушайки шума на вълните. Какво по-романтично от това?

Вижте повече на Div.bg.

Водещи

Най-четени