Къде на Острова дават най-големи бакшиши 07.08 | 07:33

Вижте най-щедрите и най-стиснатите

От iNews.bg

По нашите географски ширини обикновено оставяме бакшиши, когато сме доволни от обслужването. В другите страни даването на такива бонуси е стара практика, но това не означава, че всички нации са особено щедри в това отношение.

Ако обаче планирате да работите някъде на Острова, няма да е зле да разберете данните от най-новото проучване, посветено на щедростта. Първенците категорично са шотландците, макар да им се носи славата на най-големите скъперници на Острова. Всъщност те са поданиците на Нейно Величество, които раздават най-щедрите бакшиши, сочат данните от скорошно проучване, цитирано от Daily Mail.

На другия полюс пък са жителите на североизточната част на Великобритания. Те или въобще не се бъркат в джоба за бакшиш, или оставят мизерни суми. Така че заетите с професии като келнерство, таксиджийство, фризьорство и подобни на във Великобритания, могат да разчитат на щедростта на шотландците, следвани от лондончаните, жителите на Уелс, на Югозапада и Югоизтока и Северна Ирландия, пише БТА.

Водещи

Най-четени