Лейди Гага пуска специална ферма във Facebook 11.05 | 20:06

Певицата сключи договор със Zynga - компанията, която създаде популярната игра FarmVille

От Елена Кирилова

Лейди Гага и Zynga, компанията създател на популярната игра в Facebook FarmVille, са сключили договор и ще си партнират по създаването на нова виртуална ферма GagaVille, съобщава mashable.com.

GagaVille ще е ферма с уникален дизайн, включващ еднорози и кристали. Тя ще бъде пусната официално на 17 май и също ще бъде достъпна в Facebook.

Потребителите на GagaVille ще имат шанса първи да чуят неиздадените все още песни от албума на Гага "Born This Way”, който ще бъде пуснат в продажба на 23 май.

Пълният албум ще бъде пуснат с пакет за безплатно изтегляне, който ще бъде достъпен след закупуването на играта на карти Best Buy, която също е създадена от Zynga.

Сделката включва и играта "Words With Gaga”, която ще може да се играе заедно с играта на Zynga "Words With Friends”, която е на разположение за iPhone, iPad и Android. Всеки ден тя ще дава възможност на играчите да спечелят билети за концерти на Лейди Гага или подписани от нея копия на албума й.

Още миналият месец Wall Street Journal съобщи, че Zynga и певицата водят преговори за съвместна работа.

Сделката беше очаквана, след като преди време Лейди Гага и Zynga работиха заедно с цел събиране на средства за пострадалите от земетресението в Япония, което разтърси страната през март.

Водещи

Най-четени