Лекари шашнаха възрастен швед, че чака бебе... в него 03.07 | 16:33

"Имам коремче, но очевидно става дума за грешна диагноза", шегува се 65-годишният мъж

От Диана Цветкова

65-годишен швед беше наистина сюрпризиран от новината, че чака бебе. С тази разлика, че лекарското твърдение не се е изчерпвало с факта, че мъжът ще става татко, а че самият той носи плода...

Йоста Ельофстон посетил доктор, който му пуснал стандартни медицински изследвания. Когато отишъл да си вземе резултатите, възрастният мъж бил изненадан от обяснението на лекаря, че ще трябва да деде повторно урина, защото резултатът от първата е отчетена бременност.

"Да, имам коремче, но очевидно тук става дума за грешна диагноза", шегува се Йоста пред The Local.

Мъжът, който е от градче в северна Швеция споделя, че в първия момент се е сконфузил от новината, но бързо се е окопитил.

"Докторът се пошегува, че съм бременен, а после ми каза, че трябва да направя повторни изследвания. Доста се посмяхме на цялата случка... сега всичко е наред, не нося дете", допълва мъжът.

Предполага се, че първото изследване е било компрометирано заради попадане на бактерии, които са характерни за бременните жени.

Скоро след нелепата случка Йоста Ельофстон споделил за "бременността" си във Facebook, питайко дали "Светия дух е полудял и е накарал мъж да забременее". Постът му веднага бил забелязан от местни медии и новината "гръмнала" скоростно.

Иначе 65-годишният швед е щастлив, че през август ще става дядо, а през октомври очаква да се роди негов правнук.

Водещи

Най-четени