Лесна рецепта за греяно вино 10.12 | 12:30
Всичко, от което се нуждаете, е половин бутилка вино, шепа подправки и малко цитрусови плодове

Тази лесна рецепта за греяно вино може да бъде направена, докато докато украсява елхата или декорирането на къщата. Всичко, от което се нуждаете, е половин бутилка вино, шепа подправки и малко цитрусови плодове.
Съставки
½ бутилка червено вино
1 пръчка канела
Анасон - 2 звезди
1 ч.л. джинджифил на прах
1 портокал , нарязан
1 лимон , нарязан на филийки
50g кафява захар
½ бутилка червено вино
1 пръчка канела
Анасон - 2 звезди
1 ч.л. джинджифил на прах
1 портокал , нарязан
1 лимон , нарязан на филийки
50g кафява захар
Приготвяне
Комбинирайте всички съставки в кухненски робов за бавно готвене. Като алтернатива, поставете всички съставки в тенджера и оставете да къкри леко в продължение на 6-8 минути, без да кипва.
За сервиране изсипете греяното вино в топлоустойчиви чаши.
Съвети
Ако правите парти тази Коледа, можете да удвоите или утроите количествата вино и захар, но останалите остават същите.
За сервиране изсипете греяното вино в топлоустойчиви чаши.
Съвети
Ако правите парти тази Коледа, можете да удвоите или утроите количествата вино и захар, но останалите остават същите.
Водещи
-
Три са жертвите при адския потоп на "Елените"
Това потвърди министърът на вътрешните работи Даниел Митов
03.10 | 19:00
-
Спортният комплекс на Свети Влас вече не съществува ВИДЕО
Очаква се втора вълна от обилни валежи
03.10 | 18:15
-
Атанас Атанасов: В ход е проруска кампания за влияние върху президентските избори
България е една от главните цели на руските специални служби, заяви той от парламентарната...
03.10 | 18:00
Най-четени
-
Алгафари с ключов извод: Пеевски иска стабилна държава
Посланието на Пеевски към Радев
03.10 | 10:15
-
В Бургас е въведено частично бедствено положение заради обилни валежи и мащабни наводнения
Заповедта на кмета Димитър Николов е в сила до 6 октомври.
03.10 | 10:30
-
Евродепутатите от 4 групи в ЕП гласуват срещу Урсула фон дер Лайен
ЕП ще гласува вот на недоверие следващия четвъртък
03.10 | 14:30