Луда работа! Суетни дами си режат стъпалата заради обувки 28.04 | 18:03

Интервенцията носи името „Пепеляшка“

От iNews.bg

Суетните представителки на нежния пол правят какви ли не чудеса, само и само да спрат времето и да изглеждат по-млади и по-красиви. Оказа се обаче, че слагането на силикон, ботокс и всички подобни интервенции вече са изместени от нова мания.

Става въпрос за така нареченият метод "Пепеляшка". Може и да е ужасно абсурден, само че някои жени направо са полудели по тази пластична операция, която моделира и променя стъпалата. Едва ли има нужда да обясняваме защо е наречена точно така.

В някои случай въпросната процедура включва скъсяване или удължаване на пръстите на краката. В други пък се отстраняват части от стъпалото или се попълват с инжекции с мастна тъкан. Пациентите често молят и за промяна на формата на ноктите на краката, както и за липосукция на пръстите.

Някои от напълно вманиачените на тази тема жени пристигат в лекарския кабинет с чифт дизайнерски обувки, в които настояват да влязат. Желанието им обаче може да им коства години болка. Затова ортопедите са силно притеснени от тази нова тенденция в естетичната хирургия, пише Daily Mail.

Водещи

Най-четени