Луди истории "Из живота на една стюардеса" 11.09 | 20:17

С какво наистина се сблъскват хората с такава професия

От iNews.bg

Има професии, с които не всеки се е сблъсквал и не всеки е имал възможност да се докосне до тях. Една от тях е професията на стюардеса. Всяка млада дама поне веднъж е имала проблясък, че иска да стане стюардеса. 

Пътуване със самолет, отсядане на различни места по света, опознаване на различни култури, среща с много и различни хора - така си представяме ние живота на стюардите. Е, не е лошо да разберем с какви неща се сблъскват всъщност хората с такава професия. 

Колегите от Div.bg са събрали едни от най-запомнящите се странни и смахнати случки, които дълго са се помнели сред екипажа на самолетите. Ето и една доза от тях: 

1. Луди хора

"Преди полет от САЩ към Европа, след трагедията на 11 септември, самолетът ни вече беше готов да излита и само чакаше разрешение от кулата. В един момент една дама помоли да излезе. Стюардесата, разбира се, ѝ обясни, че това няма как да стане, защото вратите са затворени, а и всеки момент самолетът ще излети. Жената обаче полудя, обади се на 911 от мобилния си и заяви, че е американска гражданка, държана против волята ѝ на чуждестранен самолет, който всеки момент ще излети и ще я откара в чужда държава. След около 3-4 минути полиция и служители на ФБР бяха обградили машината, изкараха жената и канселираха полета за допълнително разследване. В крайна сметка жената се оказа луда."

2. Одеялото

"В дъното на самолета имаше една двойка, която "спеше". Жената беше легнала в скута на мъжа и беше покрила главата си с тънко одеяло, очевидно упражнявайки орални ласки. Той пък се беше концентрирал да държи очите си затворени и да не издава нито звук. Два пъти ги огледах, минавайки покрай тях, но беше абсолютно очевидно какво се случва. Казах на колежката ми, тя отиде и потвърди. Решихме да им занесем вода, за да ги притесним, но те вече бяха приключили. В края на полета момичето понечи да върне одеялото на колежката ми, но тя каза: "Моля ви, задръжте го, може да ви потрябва за друг полет."

Още запомнящи се и до голяма степен безумни истории "Из живота на една стюардеса" вижте в статията в Div.bg

Водещи