Мистериозен Тарзан се появи от горите край Берлин 16.09 | 15:08

Младежът е на видима възраст между 16 и 18 години, а германските власти вече са пуснали запитване до всички страни-членки на ЕС за самоличността му

От iNews.bg

Мистериозно англоговорящо момче на име Рей се е появило от горите край германската столица Берлин, твърдейки че живее сред дивата природа вече пет години заедно с баща си. Момчето обаче нямало идея как е пълното му име или откъде точно идва, пише The Local.

Младежът е на видима възраст между 16 и 18 години, а германските власти вече са пуснали запитване до всички страни-членки на ЕС за самоличността му.

Според думите на момчето, двамата с баща му са напуснали цивилизацията след като майка му починала. Майката се казвала Дорийн, а бащата – Раян. Младежът твърди, че заедно с баща му са обикаляли и не са се заседявали на едно място. Преди две седмици обаче Рей намерил баща си мъртъв и го погребал, а след това тръгнал накъдето му видят очите.

"Преди да почине, баща му му е казал да върви на север. Изглежда момчето е правило точно това в продължение на седмици и е стигнало до Берлин", казват от пресслужбата на берлинската полиция.

По оценка на германски лекари Рей е физически здрав и нищо не подсказва да е станал жертва на насилие. В момента грижа за него имат германските социални служби.

Водещи

Най-четени