Мит Ромни стана дядо за 18-ти път 05.05 | 11:24

Горд баща на близначетата е най-големият син на републиканеца – Тег Ромни

От Виолета Малинкова

Вчера (4 май) на 65-годишният кандидат-президент на САЩ - Мит Ромни, му се родиха още две внучета. Така общият брой на внуците на Ромни е 18, според AFP, цитирана от Lenta.ru.

За раждането на близнаците съобщи най-големият син на политика – Тег Ромни. Момчетата износила сурогатна майка, а биологичните родители на близнаците са Тег и съпругата му Джен. Двойката възпитава вече четири деца, а самият Тег е най-възрастният от петимата сина на Мит и Ан Ромни.

Ромни и семейството му са мормоните по вероизповедание. В настоящата изборна програма кандидат-президента на САЩ се противопоставя на гей браковете, използването за медицински цели на стволови клетки от ембриони и изненадващо – на абортите, въпреки че през 1990 г. ги подкрепяше.

Бившият губернатор на Масачусетс се счита за най-вероятният кандидат от републиканците за президент на САЩ. Настоящият глава на държавата - 50-годишният Барак Обама ще се кандидатира за втори мандат от името на Демократическата партия. Той и съпругата му Мишел имат две дъщери: Малия (14 г.) и Наташа (11 г.).

Водещи

Най-четени