Млад мъж става жена заради Лейди Гага 01.02 | 17:41

Транссексуален тийнейджър решил да си смени пола, вдъхновен от поп звездата

От Мартина Панайотова

Транссексуален тийнейджър бил вдъхновен от поп звездата Лейди Гага и се решил най-после да стане момиче, писа британския ежедневник The Sun.

16-годишният Кембъл Кенфорд мечтаел да стане модел-жена, въпреки че се родил момче. Сега той си е насрочил операция за смяна на пола, след като вече две години е на хормонално лечение.

Момчето вече отдавна се облича като жена и твърди, че не един и двама мъже го заглеждат, когато ходи по улицата в град Лейтън Бъзард, Великобритания.

Блондинката Кембъл разказва: "Някои хора твърдят, че много приличам на Линдзи Лоън, което ужасно ми харесва. Но моят абсолютен идол е Лейди Гага. Тя ме вдъхнови да разкрия истината – че съм жена, затворена в мъжко тяло."

Тийнейджърът разказва още как бил написал писмо на певицата и ѝ го дал по време на един от концертите ѝ в Лондон.

"Изкрещях, че я обичам, когато си тръгна", разказва Кембъл.

"Тя ми вдъхна увереност да започна да се обличам като момиче и да започна да се гримирам. Сега се чувствам свободна и не се налага да крия чувствата си."

Кембъл започнал да се облича като момиче преди две години и настоявал приятелите и съучениците му от местната гимназия да се обръщат към него в женски род.

Момчето разказва още: "Години наред ме тормозеха и ме наричаха "гей", но винаги съм знаела, че съм нещо друго. Започнах да се лакирам и да си пускам дълга коса, когато навърших 11 години. Сега обичам да нося момичешки дрехи, нося секси панталонки, високи токове и къси потничета през цялото време."

Майката на Кембъл, 35-годишната Леона Фосет, разкрива, че знаела, че момчето ѝ е трябвало да бъде момиче още когато било на 5 годинки.

"Дори когато беше още малко детенце, тя обичаше да облича дрехите ми и да се гримира. Често си слагаше сутиените ми и на главата си слагаше кърпа, като се преструваше, че това е дълга коса."

Кембъл решил да разкрие истината на майка си миналата година. Тя споделя: "Тя просто избухна и ми каза "Мамо, отвътре аз съм момиче." Преди това просто се е страхувал или я е било срам да си го признае."

Водещи

Най-четени