Младеж разбива домове, за да погледа порно 23.07 | 11:45

Американецът веднъж дори оставил лубрикант, кърпи и телефона си до компютъра на жертвата

От Диана Цветкова

21-годишен младеж от Орегон e прониквал с взлом в редица домове, но не за да краде, а за да погледа порнофилми на компютрите на собствениците, съобщава NBC New York.

Шокиращото е, че в един от случаите младежът дори оставил лубрикант и кърпи до компютъра на своята жертва, твърдят от полицията. Антон Оуенс вече е задържан и са му повдигнати обвинения за заплаха и проникване с взлом.

Разследването срещу престъпника със странни наклонности започнало след серия набези, извършени в района, близо до дома му.

Миналата есен собственичка на имот се оплакала пред униформените, че някой е прониквал неведнъж в дома ѝ и е гледал порно.

При друг случай пък синът на собствениците на къща, обект на набезите на Антон Оуенс, се събудил и с ужас видял неканения "гост" в собствената си спалня.

През март пък друга жена се оплакала, че когато се прибрала у дома намерила лубрикант, кърпи и мобилен телефон до компютъра ѝ, а на монитора вървял филм за възрастни.

Докато набирала тел. 911, жената видяла навън непознат мъж, който се доближил до вратата и заплашил да разбие стъклото и да я убие. След това престъпникът влязъл необезпокоявано, взел си лубриканта и мобилния телефон и побягнал.

Независимо, че Антон Оуенс е задържан, полицаите продължават да търсят информация за други случаи на влизане с взлом и разпитват предполагаеми жертви на явно пристрастеният към порното разбивач.

Най-четени