Момиче наруши семейна традиция и отказа да си сложи силикон 04.07 | 11:00

Майката и по-големите сестри на Бритни настояват тя да уголеми бюста си

От Елена Кирилова

14-годишно момиче отказа да се съобрази с една от традициите в семейството си, като заяви, че няма интерес да увеличи гърдите си, както майка му и четирите му по-големи сестри са направили.

Бритни Маршал заляга над уроците и мечтае да отиде в университет, но изпада в недоумение, когато вижда как майка й Шантал има непрестанно желание да променя тялото си.

53-годишната майка има девет деца и вярва, че тийнейджърката преминава през "забавна фаза”. Шантал и четири от дъщерите й, са дали общо 62 000 евро за силиконови гърди, разкрива в. Telegraph.

Самата госпожа Маршал има четири операции. На първата се подложила още през 1996 г., като до момента е увеличила гръдната си обиколка значително - от размер 32 B до 32 GG. Дъщерите й Ема (30 г.), Тери (27 г.), Тара (26 г.) и Рипли (21 г.) също се радват на подобни подобрения.

"Твърде млада съм, за да мисля за уголемяване на бюста - искам просто да работя сериозно над нещата за училище”, твърди Бритни. "Вярвам, че едно момиче трябва да прави това, което иска в момента, а аз не искам силикон”.

Момичето разкрива, че нееднократно е говорило по този въпрос с майка си и сестрите си, но те наистина обичат вниманието, което получават заради уголемените си бюстове. В миналото Бритни също искала да се подложи на подобна операция, но сега смята, че би изглеждала нелепо като роднините си.

Все пак момичето е сигурно, че майка му се надява то да промени мнението си, но точно в момента това не е приоритет на ученичката. Майката пък твърди, че Бритни не се различава от големите си сестри и ги боготвори, така че рано или късно ще пожелае да последва стъпките им.

Госпожа Маршал вече е баба, но казва, че гърдите й я карат да се чувства млада. Тя често посещава нощни клубове с дъщерите си  и й харесва да я бъркат с някоя от тях.

Водещи

Най-четени