Момиченце изпитва ужас от татусите на баща си 06.03 | 12:30

Маркус Бойкин признава, че не му е никак лесно при взаимоотношенията с дъщеричката му

От Ивайло Коралски

Маркус Бойкин е познат с професионалното си прозвище "Съществото". Татуист и правещ боди пиърсинг, той е превърнал тялото си в платно за рисуване.

Именно върху своето тяло Маркус е изобразил уникални визии и пиърсинг решения, които го превръщат в едно от най-уникално изглеждащите човешки същества.

На практика Маркус добавя всеки ден по нещо ново към тялото си. 29-годишния татуировчик нанася промените по тялото си винаги сам, съобщава AMC.

"Когато не изпитвам усещането от убождането на иглата, все едно губя идеята за моето съществуване. Моето тяло никога няма да бъде напълно завършено. То е моята история. Все още съм жив и поради тази причина моята история не е завършена", разкрива Маркус Бойкин.

За съжаление на художника обаче, не всички разбират художествената му отдаденост, включително и дъщеричката му.

"Заради моята трансформация много хора странят от мен, когато ме видят на улицата и придърпват към себе си техните деца. Имам проблеми и с пет годишната си дъщеричка Мия. Все още е трудно да водим комуникация с нея и ни предстои да извървим с нея дълъг път", продължава творецът.

Маркус Бойкин е виждал дъщеричката си само няколко пъти и всеки път, когато се срещали, тя била уплашена. Той признава също, че решението му да превърне тялото си в картина е било фактор при раздялата му с неговата съпруга.

"Тя ме познаваше от самото начало. Но когато започнах моята трансформация, тя просто не успя да я приеме." 

За щастие Бойкин има и двугодишен син от друга жена, който обаче не се страхува от него.

"Той не е уплашен. Не се страхува от мен. Той ме обича."

Видео, сега:

Водещи

Най-четени