Мрачна злокоба тегне над българските пари 08.03 | 11:04

Това била причината за лошото ни национално достойство

От Надежда Стоянова

От началото на Прехода милиони българи ежедневно се питат какво не ни е наред и защо нещата в национален план не вървят никак добре. Да не би над нас да е надвиснала някаква лоша карма?! Или пък сами сме се погрижили да предизвикаме лошата си съдба?!

Според наблюдателен варненец в основата на всичко стои това, че парите ни са пълни с мрачни символи и негативни знаци. Той открил острие в банкнотата от 20 лева, което пробожда ахилесовата пета на лъва. Именно това влияело негативно на нашенците.

"Васил Левски е човекът, на когото ние дължим най-много. Той е единственият достоен да бъде цар на Третата българска държава. В неговото име се съдържа символът на лъва. Ние трябва да пазим неговия символ и да не го опорочаваме", обясни мъжът пред TV7.

Според него примерът с банкнотата от 20 лв е най-бруталният.

"Всеки знае символа на острието, още повече забито в гърба на когото и да е. Това е символът на Левски, така че ние дължим на него премахването на всички тези поругавания в тази банкнота. На нея забелязвате Народното събрание, в дясно има едно острие, което е в син контур, забит точно във входа на Парламента - в дясната врата. Горе в ляво забелязвате друго острие, пак с контур, което е забито в корниза на Народното събрание. За мен това е антидържавна композиция", подчертава варненецът.

Водещи

Най-четени