Мъж си потроши колата с брадва и няма да повярвате защо (СНИМКИ) 06.11 | 16:50

Вижте как изглежда потрошеното возило

От Пламена Вълчева

Счетоводител потроши собствената си кола с брадва, а причината е направо невероятна, пише Mirror.

На 35-годишния мъж му писнало от ненадеждния обществен транспорт и решил, че ще е най-добре да си закупи кола. Италианецът вече бил получил предупреждение от шефа си от работа за закъсненията си заради градския транспорт и решил да брои кеш за автомобил FIAT.

За съжаление колата не запалила още в първия ден, в който мъжът си мислил, че вече няма да закъснее, и за пореден път не успял да отиде на работа навреме. Той бил толкова ядосан, че возилото не тръгнало, и в гнева си хванал брадвата и си го изкарал на колата. 

Полицията пристигнала на мястото, след като получила сигнал от съседи, че става въпрос за вандализъм. Униформените заварили колата "накълцана" и изпотрошена, и се изненадали от въпросния случай, защото в такива ситуации не е особено нормално хората да си изкарат яда точно на своите коли. 

Счетоводителят, изглежда, е бил подложен на голям стрес покрай работата си напоследък и се наложило да бъде откаран в болницата, за да го успокоят. Резултатът от нападението на автомобила имал и една положителна страна – мъжът получил 1 седмица отпуск от работа, за да си почине и да се възстанови в клиника. 

Ето го и резултата от безразборното трошене на автомобила. 

1429888

Водещи

Най-четени