Мъж съди бившата си заради колекцията ѝ от обувки 26.06 | 19:41

Твърди, че криела в "тайна стая" токчетата, оценени на над половин милион паунда

От Диана Цветкова

В съвременния свят разводите са все по-често срещано явление, доказва го всяка статистика. Но ако си мислите, че отношенията между двама бивши съпрузи приключват с произнасянето на съда, грешите.

Такъв е случаят на 42-годишната Бет Шарк, професионален покер играч, и бившия ѝ законен мъж – с десет години по-възрастния мениджър на хедж фонд Даниел.

Даниел се е сетил да съди екс съпругата си три години след развода им. Причината – твърди, че тя скрила от него истинската стойност на колекцията ѝ от обувки. А тя е оценена на апетитните 640 000 британски лири.

Любителката на дизайнерските токчета наскоро била попарена, когато разбрала, че Даниел претендира за 35% от сумата, платена за нейните 1200 чифта обувки, пише The Mirror.

Той твърди, че Бет е скрила истинската им цена в споразумението, което урежда кой какво ще вземе след раздялата. Тя пък определя заведеното дело като тормоз и е категорична: "Ще се защитавам яростно".

Нещо повече, според сериозния мениджър жена му е криела внушителната си колекция в "тайна стая" докато двамата са споделяли общ апартамент в Ню Йорк, оценен на 4,7 милиона паунда. Твърди, че разбрал за съществуването на стаята случайно и то цели две години след раздялата им.

Съдебният иск на Даниел гласи: "Дан е имал доверие на съпругата си и не е инспектирал дома им, за да се опитва да намери някакви запаси или "тайни стаи".

"Не мога да проумея цялото нещо. Той твърди, че не е знаел за съществуването на килера в нашата спалня", не може да скрие учудването си бившата съпруга.

След развода на Бет и Даниел, тя се премества в луксозна къща във Филаделфия заедно с двете има деца – Линди на 17 и Остин на 15 години. Краят на брака ѝ превръща г-жа Шарк в мулти милионер.

Водещи

Най-четени