Намазваме ги и отгоре с олио. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна около 40 минути.
Рецепта от Димитър Димитров
Източник: 24 часа
ПРОДУКТИ:
400 г свинско месо от бут
4 глави кромид лук
400 г фини кори за баница
чубрица
червен пипер
млян черен пипер
сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарязваме месото на ситно. Запържваме го в олиото и го изваждаме. Нарязваме и лука и го задушаваме в същата мазнина, като три пъти сипваме по 1 непълна кафена чаша вода.
Слагаме месото обратно и овкусяваме готовата плънка с посочените подправки. Оставяме я да се поохлади.
Вземаме по 4 кори. Три от тях намазваме с олио, а върху дългата страна на четвъртата слагаме 1/ 4 от плънката.
Загъваме корите от двете им къси страни по 2 см навътре и ги навиваме на не много стегнато руло. Процедираме по същия начин и с останалите кори. Нареждаме получените 4 рула едно до друго в намазана с олио тава с размери 20/ 30 см.
Намазваме ги и отгоре с олио. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна около 40 минути.
Рецепта от Димитър Димитров
Източник: 24 часа
Айфонът, който потенциално съдържа ключова информация за последните му контакти, бизнес сделки...
08.09 | 17:40
В 61 бели шатри са събрани над 150 български издателства и автори
08.09 | 17:20
Няколко часа по-рано САЩ и Европейският съюз посочиха, че обмислят налагането на допълнителни...
08.09 | 17:00
Спешно трябва да се направи анализ на оборудването на АЕЦ "Белене", може ли да се ползва от...
08.09 | 12:20
Според него правителството е в режим на оцеляване
08.09 | 11:20
2 месеца след депозирането на заявление пред СГП, никой не ме потърси, за да бъда разпитан,...
08.09 | 16:00
08.09 | 14:00