На секс телефон справка за болежки 12.10 | 10:26

Губернаторът на Флорида по погрешка даде импулсен телефон за справки за епидемия от менингит

От Олга Андреева

Доста сконфузна грешка допусна губернаторът на Флорида Рик Скот в опит да даде допълнителна възможност за информация на жителите на щата във връзка с епидемията от менингит.

Вместо да даде телефон, на който да получават актуална информация за смъртоносната епидемия, отнела до момента живота на 12 души, Скот обявил импулсен секс телефон.

Номерът бил публикуван на сайта на радио станция в Тампа, WUSF, и грешката веднага била хваната от слушател, побързал да се обади на горещата линия, съобщи Reuters.

На нея го посрещнал сладострастен женски глас с поздрава: "Здравейте, момчета, благодаря ви, че ми се обаждате на празника!".

Оказало се, че при изчитането на номера губернаторът е объркал една от цифрите, която довела до нелепата ситуация. Скот бил уведомен веднага и успял да коригира телефона още в рамките на течащата пресконференция

По последни данни на Центъра за контрол и превенция на заболяванията от началото на епидемията 138 души са заболели от менингит, 12 от тях са починали, като една от жертвите е във Флорида.

Водещи

Най-четени