Най-безумните молби на пътници в самолети 01.02 | 17:08

Ще може ли да отворите прозореца?

От Олга Андреева

Глупавите, а понякога и странни въпроси, които пътниците в самолетите задават на стюардесите, бяха разкрити, след като 3000 служители на британския авиопревозвач "Virgin Atlantic" споделиха от опит най-необичайните искания на пасажери, съобщи британският в. Telegraph.

Една от най-честите молби на пътниците се оказва: "Ще може ли да отворите прозореца?". Други уникални въпроси, задавани към екипажа, са: "Бихте ли изключили двигателите, защото са твърде шумни?" и "Моля, ще кажете ли на пилота да спре турбуленцията?"

Проучването разкрива и високите очаквания на някои пътници по отношение на комфорта. За това свидетелстват въпроси като "Ще ми покажете ли къде са душовете?".

Други пътници пък очевидно надценяват пространството, с което разполагат самолетите, тъй като са търсели стая за игра за децата и ресторант на "McDonald's" на борда.

Стюардеса пък споделя, че е била помолена да помогне на пасажер да намери изгубеното си стъклено око.

Керълин Линъм, мениджър връзки с клиентите на авиокомпанията, заявява: "Екипажът на "Virgin Atlantic" винаги е готов да направи дори и невъзможното, за да предложи на клиентите най-добрите услуги, но дори и за нас някои молби се оказват предизвикателство".

 

Водещи

Най-четени