Най-бруталният рекорд, който ще ви остави без думи 05.02 | 11:52

Можете ли да глътнете 43-сантиметров меч и да останете невредими

От Надежда Стоянова

Нормалните тинейджъри искат от родителите си последен модел iPhone, таблет или някое скъпо бижу. 15-годишната Хейли Хол обаче предпочита да дава джобните си, за да си купува мечове. И причината не е фактът, че се е запалила по някое бойно изкуство, страстта й е дори по-опасна.

Хубавицата от Джорджия стана най-малката световна шампионка по гълтане на меч. Тя без проблем може да скрие в гърлото си цели 43 см и по-важното е, че остава абсолютно невредима. С тези си способности Хейли може да се превърне в страхотна атракция в някой цирк.

Тайната на цялата магия е в това да наведеш главата си под специален ъгъл. Разбира се, и да отвориш широко устата си. Но преди да почне да се упражнява с опасното оръжие, момичето се пробвало с лъжица, а после със закачалка.

"Баща ми ме усети, че се занимавам с нещо странно, защото преди това обикновено не заключвах вратата на стаята си през нощта", разказва Хейли пред Huffington Post.

Изненадващо и за самата нея, родителите на тийнейджърката я насърчили да продължи опасните си занимания. Предвид факта, че Хейли има черен колан по карате, стреля с пушка и лък и кара кросов мотор със сестра си, реакцията на майка й и баща й не е чак толкова странна.

"Бях доволен, че дойде и ми каза какво прави", обясни бащата Джеф.

Водещи

Най-четени